F I C C I O N S - l'aventura de crear històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió|Participants
TREBALLS PUBLICATS

L'assassí del racó (anesjosespinosa)
IES CAYETANO SEMPERE (Elx)
Inici: L’assassí que estimava els llibres (Martí Domínguez)
Capítol 3:  Capítol III

CAPÍTOL 3: LA VERITAT

Agustí va començar a parlar amb aquella dona, que es va presentar com a una familiar de Thomas i li va deixar passar. A l'entrar Agustí va observar la casa amb detallisme. Thomas li va rebre al saló de la casa i li va preguntar el motiu de la seva visita. Agustí li va explicar l'assasinat del crític i que a les seves mans hi estava el seu llibre. Thomas es va sorprendre i va fer una cara d'impactat en la que demostrava que es sentia molt sorprès per la situació. Agustí li va preguntar que estava fent aquell dia, i Thomas li va contestar que ell estava acabant el seu últim llibre. Agustí li va respondre que si tenia alguna relació amb el crític i Thomas li va respondre que si que li coneixia i que va ser a una feria de llibres en Madrid i que li va presentar un llibre seu i ell el va opinar. Agustí li va respondre que si recordava el que havia Guillem li havia contestat. Thomas va fer una cara estranya i va contestar que si, i que li va contestar que el llibre no estava mal però que no tenia sentit alguno, ja que no complia les expectatives d'un llibre de misteri. Agustí va repetir la paraula Misteri amb un to de veu intrigant i Thomas li va respondre que sí. Agustí li va preguntar a Thomas si seguia conservant aquell llibre i Thomas li va donar el llibre. Agustí li va agrair tot i li va donar les gràcies per la col·laboració que hi havia fet. Va eixir de la casa i es va anar en el seu cotxe directament a la seua casa.


Agustí va arribar molt cansat a la seva casa per el dur que hi havia sigut el dia. Després de possarse roba còmoda es va posar a llegir el llibre i tranquil·lament va començar a subratllar coses i buscar coses a l'ordinador. Després de mirar la informació del llibre i llegir-lo va agafar la seva llibreta i va començar a agafar apunts i després de donar-li vàries voltes va començar a parlar amb ell mateix durant un parell de minuts fins que va dir que ja sabia qui havia segut l'assassí del pobre Guillem. Va agafar la llibreta i es va tirar al llit.


L'endemà al matí Agustí va desdejunar de pressa i va possarse la roba amb la mateixa velocitat. Després va agafar el cotxe i es va anar directament al cementeri on estaven tots els familiars de Guillem i amics, estava al seu enterro, va donar-li el pésame a tots els amics i familiars i va estar escoltant la missa al seu honor i quan va acabar la missa Agustí es va anar directament cap al departament de la policia. A l'arribar va dir a tots els inspectors, policies i altres que ja sabia qui era l'assassí del crític Guillem. Els presents de la sala es van quedar al·lucinats a la notícia d'Agustí i ell va demanar una brigada de policies per a poder detenir a l'assassí. Agustí i els policies van agafar els cotxes i la furgoneta per als detinguts i van arribar a una casa la qual van entrar a la força. Va córrer a l'entrada de la casa amb sobresalt Thomas. espantat per la situació va preguntar que passava i Agustí va contestar que Thomas estava detingut per el assasinat del crític Guillem. Thomas li va contestar amb cabreig que ell no tenia cap prova i que no podia acusar-lo sense proves. Agustí li va contestar que ell va matar a Guillem per aquell encontre en la fèria de llibres, ja que ell optava a un premi de mil dos-cents euros pel seu llibre de misteri però després de la seva crítica ja no va poder optar al premi i això li va enfadar tant que va plantejar el pla de la seva mort. Però no va contar que no tenia experiència i que havia fet errors de novat que li havien delatat.


Thomas sense cap comentari va dir que sabia que la havía fastidiat i que havia sigut una persona horrible però no estava arrepentit d'haver portat a la tomba a Guillem. Agustí li va dir que li donaven repugnància les persones així i que a l'haver fet aquest acte havia perdut tot dret i la libertat per a la resta de vida que li quedava. Aquella nit Thomas va ser arrestat i tot el món va poder descansar després de la notícia
 
anesjosespinosa | Inici: L’assassí que estimava els llibres
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]