F I C C I O N S - l'aventura de cgisar històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió|Participants
TREBALLS PUBLICATS

la mà vermella (JoelJoelRaül)
IES Ribera Baixa (El Prat De Llobregat)
Inici: L’assassí que estimava els llibres (Martí Domínguez)
Capítol 2:  Futur incert

Un nou dia va començar, l’Agustí es va quedar a l'habitació més propera a la cuina, i travessant un llarg passadís, a la ala nord de la casa s’hi trobava en Marc. La habitació de l’Agustí era gran, amb petits tocs gòtics a les finestres i a les portes, i una combinació de mobles victorians que va deduir que eren francesos.

En canvi l’habitació d’en Marc era tot lo contrari, era una mica més petita que la del seu company de pis, però degut a la seva estètica minimalista deixava entra molt més la llum. Hi havia una combinació de blanc i negre molt subtils, però que es feien molt agradables a la vista.El Marc li va explicar tot el que sabia des de la nit abans de l'assassinat fins el dia on eren ara passant per la presó. Va dir-li que hi havia un petit aficionat als poemes a la presó, al seu nom més conegut era Lope Quevedo, un nom que sorgia de dos dels seus poetes preferits. En Marc li va explicar que en Lope era un fanàtic de la poesia però també de l’incest, ja que era a la presó per violar i matar a la seva filla. Li va explicar que la nit abans de l'assassinat ell era a casa amb el seu germà.

L’inspector Tena li va preguntar ràpidament:

-A les gravacions es pot veure que al costat del carreró el teu germà Guillem et donava alguna cosa amb aspecte metàl·lic, hem podries dir que era?

En Marc amb uns inicis de nerviosisme va treure de la seva butxaca un encenedor antic del 80 amb unes petites lletres escrites gravades al cos de l'encenedor: S.L.M

-Que significa S.L.M? va preguntar l’inspector sense espera la resposta que li anava a donar.-Secta dels Llibres Morts - va respondre en Marc amb baixet.-Com, perdona?

En Marc es va llevar de la taula amb dificultat i només donant el primer pas es va caure desplomat al terra. L’Agustí no entenia res, el va agafar i el va portar al gran saló, el va posar al llarg sofá contemporani i va obrir totes les finestres perquè entres aquella aire primaveral amb olor a natura. Va portar-li una mica d’aigua freda i una palangana per si volia vomitar. Després de 30 minuts de relaxació en Marc estava disposat a reprendre la conversa.

-Que es la S.L.M? va preguntar sense molestar-li.-Secta dels Llibres Morts

-I que és aquesta secta?, Que fan?, Qui participa?, Per que et vas ficar en aquest lloc?

-Et contaré tot el que se amb una condició: que la condemna meva i del meu germà sigui reduïda el màxim possible.-Tranquil, si aconsegueixo resoldre el cas sereu completament lliures. Hem podries dir primer, com et vas ficar a aquesta secta i perquè no la has deixat?

-Doncs…- respira profund- al principi pensàvem que era gent normal mol apassionada per els llibres, que era com un club de lectura, però un cop ens vam unir ja no hi havia marxa enrere. Ens van amenaçar de mort si dèiem alguna cosa, per això no vam poder dir res a ningú fins ara ni ho podem deixar.-I que es el que fan?

-Fan coses molt fastigoses, per exemple la setmana passada van escriure un llibre amb sang de cabra.-I per a que serveix el encenedor?

-Quan t’uneixes, fan un ritual en el que tens que cremar el teu llibre preferit i aquest mateix encenedor l’utilitzen per a identificar-te.-I per que se’l vas donar al teu germà?

-Per a que algú s’adonés i m’ajudes a resoldre el cas per poder alliberar-nos.-I per això m’has deixat quedar-me?

-Si, m’agradaria que treballéssim junts.- Em sembla bé però tindràs que posar-me en situació i dir-me que es el que saps.El Marc li va dir que el Lope era el seu principal sospitós per que va ser ell qui li va explicar com sortir de la presó, això significava que ell ja havia sortit abans i un company de la presó li va dir al Marc que el dia del crim ell no estava a la seva cel·la i que las càmeres de seguretat es van espatllar.

 
JoelJoelRaül | Inici: L’assassí que estimava els llibres
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]