F I C C I O N S - l'aventura de cgisar històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió|Participants
TREBALLS PUBLICATS

El segrest (catalinaneus)
IES Porreres (Porreres)
Inici: El secret del Bosc Vell (Dino Buzzati)
Capítol 2:  La tortura

Narra Benvenuto Procolo.

Em despert a una habitació pudent, per les parets es veuen taques fosques que sembla floridura. A més de la floridura, es poden veure taques de sang i el que semblen petits trossos de carn i ossos. En el sòl hi ha més taques de sang i alguna mena de líquid, en una cantonada hi ha un petit matalàs que està mig trencat. Al costat del matalàs hi ha una espècie de cub petit.

Jo em trob lligat pels canells a unes cadenes de la paret mantenint-me en l'aire, els meus peus també estan lligats per unes cadenes fent que només les puntes dels meus peus toquin a terra. Not com el cap em punxa, mentre petites visions apareixen en la meva ment sobre el que va succeir al cotxe amb Sebastiano, només esper que estigui amb vida i vingui a rescatar-me, encara que no sé com ho farà.

De cop i volta, una porta de metall s'obre fent un grinyol esgarrifós. Per la porta apareix un home d'uns trenta anys. L'home deu medir aproximadament uns dos metres i amb una musculatura destacable, porta els cabells lligats en un petit monyo, es veu que és d'un color castany clar i llarg. Els seus ulls d'un color fosc, que una mica més i semblen negres, mostren una mirada furiosa, assedegada de venjança. Va vestit completament de color negre i a les mans es poden veure alguns tatuatges acompanyats d'anells. Té una aura intimidant i perillosa que et crida que fugis d'ell. A part d'ell, apareixen dos homes una mica més petits que ell. Els homes s'acosten cap a la meva posició sense mirar si trepitgen la sang que hi ha pel sòl. Quan es troben a uns dos metres i mig de distància s'aturen. Entre ells comencen a parlar un idioma que reconec com rus. Gràcies al fet que a l'internat vaig estudiar rus ara els puc entendre. Puc escoltar-ne un d'ells que diu "esper que ell ens serveixi per poder treure la informació suficient per poder matar el coronel perquè..." Paren de parlar quan veuen que els observ fixament.

– А ты что смотришь? – "I tu què estàs mirant?" Em pregunta el primer home que ha entrat. Té una veu profunda i ronca, sembla com si s'acabés de despertar.

– Ничего, я просто пытался тебя скорее послушать. – "Res, només intentava escoltar-te millor." Els responc amb un petit somriure innocent en el meu rostre.

Els seus rostres semblen sorpresos i confosos alhora, segurament ells pensaven que no els podria entendre i molt menys respondre'ls. Triguen un parell de segons en poder sortir del seu tràngol, i quan ho fan, es llancen una mirada entre ells i se separan un parell de metres més de mi. Parlen durant el que semblen uns deu minuts i tornen. A causa de la distància no he pogut sentir de què parlaven.

– Как тебя зовут, мальчик? – "Com et dius, noi?" Pregunta un d'ells.

– Меня зовут Бенвенуто, а тебя? – "El meu nom és Benvenuto, i el vostre?" Responc amb curiositat per saber els seus noms.

– Меня зовут Михаил Петров.– "Em dic Mikhail Petrov." Respon l'home que ha entrat primer i el més gran.

– Меня зовут Григорий Алексеев.– "Em dic Grigory Alekseev." Respon un que té un petit tatuatge sota l'orella dreta.

– Меня зовут Владимир Калашников. – "El meu nom és Vladímir Kalashnikov." Respon un ros amb el coll ple de tatuatges.

– И могу я узнать, чего ты от меня хочешь и почему ты держишь меня в цепях? – "I puc preguntar què voleu de mi i per què em teniu encadenat?" Deman.

– Вы здесь, потому что я хочу, чтобы вы рассказали мне всю информацию, которую вы знаете о полковнике Себастьяно Проколо, и вы в цепях, потому что я хочу, чтобы вы это сделали. – "Ets aquí perquè vull que m'expliquis tota la informació que saps sobre el coronel Sebastiano Procolo, i estàs encadenat perquè jo ho vull." Respon Mikhail alçant les espatlles.

– И зачем мне давать тебе информацию? – "I per què hauria de donar-te informació?" Parl amb el cap enlaire, sense demostrar els meus sentiments.

Veig com es gira per dir alguna cosa a Vladímir i Grigory. Quan es veu que han acabat de parlar, els dos homes surten de l'habitació. Al cap de pocs minuts tornen amb una bateria de cotxe, unes pinces per donar arrencada, una mena de control remot, una galleda d'aigua, una ampolla d'alcohol i, per finalitzar, un ganivet.

– Лучше дай мне всю информацию, которую знаешь, если не хочешь страдать от очень болезненной пытки. – "Millor dona'm tota la informació que sàpigues si no vols patir una tortura molt dolorosa." Els ulls de Mikhail s'han enfosquit, demostrant que la seva ira va en augment davant meu el desafiament.

Encara que només conegui d'un dia al coronel, no el vull trair. És l'única família que em queda. I sé que no trigarà molt a venir a buscar-me. Davant la meva resposta, Mikhail fa un senyal a Grigory i aquest duu les pinces i la bateria. Amb por observ com entre Vladímir i Grigory connecten les pinces a les cadenes on estic lligat.

– Ты уверен, что не хочешь говорить? – "Segur que no vols parlar?" Em pregunta Mikhail, amb un somriure sàdic en els seus llavis.

Amb un gest de negació de la meva part, Mikhail fa un gest d'afirmació cap als altres dos homes. Vladímir agafa la galleda amb aigua i me la tira a sobre. Tot seguit, Grigory acaba de connectar les pinces a la bateria fent que m'emporti una descàrrega. Sent com tots els meus fusos es trenquen de dolor, com el meu cor se salta un parell de batecs del fet de la potència de la descàrrega.

– Хорошо, я расскажу тебе все, что знаю. – "Bé, et diré tot el que sé." La meva respiració es troba entretallada a causa del dolor.

– Как ты слаб, ты пережил только один шок. – "Que feble que ets, només has tingut una descàrrega." Respon Mikhail deixant anar una riallada.

– Все, что я знаю ... Ты такая уродливая! – "Tot el que sé és que... Ets tan lleig!" No acab de parlar que sent que em tornen a donar una descàrrega, però aquesta vegada més duradora.

Passen un parell d'hores en què em segueixen torturant amb descàrregues elèctriques i a la fi han anat fent petits talls per tot el meu cos; hi ha hagut uns moments en els quals no suportava tal dolor que vaig acabar fent-me pipí a sobre. Cada vegada que ells veien com el meu cos no podia suportar més i que gairebé em desmaiava, m'injectaven adrenalina perquè el meu cos tornés a estar despert. En tot aquest temps no he deixat anar res de tot el que sabia del Coronel.

A hores d'ara el meu cos ja no aguanta més, sent com si tengués tots els ossos trencats, la meva respiració és molt irregular; lentament els meus ulls es van tancant inconscientment. Abans de tancar els ulls, sent com obren la porta i s'escolten els passos d'una dona amb tacons. Aixec el cap per veure qui és i no puc creure el que veig...

Continuarà…
 
catalinaneus | Inici: El secret del Bosc Vell
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]