F I C C I O N S - l'aventura de cgisar històries
BASES   PUBLICA LA TEVA HISTÒRIA
INICIS   LLISTAT DE PARTICIPANTS
PREMIS   HISTÒRIC DEL CONCURS
CALENDARI   CONTACTE
     
Iniciar Sessió|Participants
TREBALLS PUBLICATS

Secrets (Ennat)
Escola La Salut Sabadell (Sabadell)
Inici: L’assassí que estimava els llibres (Martí Domínguez)
Capítol 2:  La noia misteriosa: l'Anna

De camí cap a casa, es troba al George, que estava adormit en un racó de la vorera.-George, què fas aquí encara?

-Que?...Ah, m’he adormit- va dir espantat.En George es va inventar una excusa perquè no podia permetre que l’Agustí sapigués que l’estava espiant.-Eeee...Ah, sí! He trobat una cosa molt interessant a la casa d’un veí. Però crec que avui ja és massa tard, millor t’ho dic demà.-Doncs, vinga. Puja al meu cotxe, que et porto fins a casa.Fa 6 dies…

-Perdoni, vull un cafè amb llet, i per a ella un tallat, si us plau.- li va demanar al cambrer del bar.-Bueno, suposo que ja saps el motiu pel que t’he fet sortir.-Sí, però ràpid, que l’Agustí m’espera i ja saps que ell no ho pot saber.-Només és per dir-te que el meu cap planteja un assassinat. I serà a prop de l'àrea on treballeu. O sigui, molt probable que us caigui el cas.-Però el teu cap no era un escritor?- va preguntar en George.-Per això t’he fet sortir. Per dir-te que pot ser una bona oportunitat per saber si la teva hipòtesi és certa. El dia és el el dilluns, d’aquí 6 dies. Ell m’ha demanat que li ajudi.-I que has de fer?- pregunta apropant l’oïda a la boca de l’Anna.-Hauré de distreure a l’Agustí mentres ell comet l’assassinat.- xiuxiuejà l’Anna.- Quan ell acabi, enviarà un missatge per avisar-me de que ja ha acabat.

-D’acord, ja sé com ho farem. M'amagaré a prop de la víctima, i quan el teu cap acabi d’assassinar-lo, trucaré a l’Agustí per que vingui i tu puguis anar-te tranquilament. També necessito que investiguis al teu cap. A l’endemà d’aquell dia quedem a la meva casa, i em dius tot el que has trobat. Aquest cop podrem saber si el teu cap és el pare de l'Agustí.

-Per cert, la víctima es diu Guillem Gual.-Aver-m’ho dit abans. Ja sé perquè el vol matar!

Després del dia de l’assassinat.

En George es va despertar molt d’hora, a les 7:06 concretament. Havia quedat a les 8 amb l'Anna per parlar sobre el pare de l’Agustí. Mitja hora després, sona el timbre. Era l’Anna. Arribava molt atabalada. Necessitava contar tota la informació al George, que era molta. No acabarien si no arribés abans.-Qui és?- va dir en George agafant l’intèrfon.-Sóc jo, l’Anna. Obre'm, ràpid!

En George li obre la porta. No calia fer-li més preguntes.-Perdona per arribar tant d'hora, però amb tota la informació que t’he de dir, crec que serà millor que ho sàpigues lo abans possible.-No passa res, t'entenc. Doncs quan vulguis comencem.-D’acord. Primer et puc assegurar que el nom complet de l’assassí és Thomas de Quincey, igual que el llibre que va deixar. I també sabem que el pare de l’Agustí es deia August Tena Prat. Però jo crec que probablement, encara que no sigui el mateix nom, pot ser que el pare volgués amagar la seva identitat real perquè l’Agustí no se n’adonés de que segueix viu.-I com m’expliques el signe que va deixar amb el llibre. Si busquem llibres d’August Tena Prat, aquests també tenen el mateix signe. Estic cent per cent segur que l’Agustí té tots els llibres del seu pare, només que els té guardat i mai me'ls ensenya. De vegades crec que la nostra amistat no existeix.-Bueno, no és l’únic que guarda secrets. Tu li portes dient que sóc la teva cosina desde petits, i que no tenim bones relacions entre nosaltres. I com portem més de 10 anys sense trobar-nos, ahir no em va ni reconèixer. Bueno, tornant al tema principal. Vaig trobar una foto on surt ell amb una senyora, que crec que és la seva mare. Mira.- li diu l’Anna passant-li el telèfon al George.

-Sí! Sí que és la seva mare. Es veu una mica borrosa, però el senyor que surt segur que és el seu pare. Ara podem confirmar que Thomas de Quincey i August Tena Prat és la mateixa persona! I això vol dir que jo tenia raó des del principi.-Ara que hem arribat a aquesta conclusió, li diràs la veritat a l’Agustí sobre el seu pare?

-No. Vull trobar més informació per demostrar-li que el seu pare segueix viu. Si li dic ara no em creurà.-Creus que ell també està investigant sobre el seu pare?- l’Anna li va preguntar agafant la bossa per anar-se’n.-Ara que ho dius…

 
Ennat | Inici: L’assassí que estimava els llibres
 
Escriu un comentari
Nom
Comentari
Escriu el codi de validació:
4 punts 3 punts 2 punts 1 punts
Segueix-nos:
Ajuda:
Qui som
FAQs
Notes de premsa
Contacte
Organitza:
Amb el suport de:
              
Amb la col·laboració de:

[Web creada per Duma Interactiva]